lite granna uppdatering

Nu har jag fått en klagan på dålig uppdatering och jag ber så mycket om ursäkt, jag ska tygla mig!

Till att börja med kan jag berätta hur det gick till på norra brunn ifredags eftersom några undrade det på min & ellens blogg men eftersom soran läser den bloggen så skriver jag det här istället :P
Okej, jag börjar med den pinsamma incidenten, det var såhär att Bosse (Ellens lossaspappa) skämde bort oss totalt!
Jag och Ellen står i baren med varsin urgod drink, (vi kände oss oerhört coola) när plötsligt vi ser en liten kurd knata förbi. Då får Bosse för sig att han ska hjälpa oss att bli kompisar med den kurden, så han ropar på honom, Soran!! och vikar åt honom att komma. Då får jag spunk och Ellen blir rosenrasande på Bosse och skriker Neej Bosse du är så jävla pinsam!! Men det tycker inte Bosse utan han fortsätter, säger åt Ellen att ta fram kameran och börjar fotta oss. Pricken över i dåra, han kan inte behärska kameran, så soran får lära honom hur man gör! Haha, det var inte kuul, inte kuul! fast vi ska inte vara arga på Bosse, han ville ju bara väl :) Vi är glada ändå!
Från det ena till det andra, när Soran väl står på scen och stå-uppar som aldrig förr så hör jag plötslig mitt namn ur kurdens mun! Han pratar om sina gamla kompisar i knivsta som är så jävla värdelösa och så säger han nått i form av "...en av dom har en tjej, Anna. Anna Nystedt, hon går i 9:an..."  Snacka om att jag och Ellen vart paffa! Haha, det var jättekul! :)

Imorgon är det friluftsdag och jag och ellen ska åkatill kungsberget, det blir la gött de! Och på tal om gött, så är göteborgsresan bokat och klar, så nu blir det åka av! Eller neej, inte nu, utan i mars :)

Jag ska avsluta med en nyhet, vi ska få tillökning på familjen :) Min lille hund ska få bäbisar! Om allt går som planerat, hon har nämligen fått leka lite med en liten pojkhund :P Så i april får vi troligen små hundkultingar som springer omkring runt fötterna, det ser jag fram emot :D

God natt!

Här ska det inte vara nån rubrik

Hallåja! Här sitter jag och äter apelsin och försöker skriva ihop ett svenskaarbete. Det kändes inte riktigt kul så jag passade på att göra allt annat istället än just det.
Jag kan passa på att tala om vad jag har haft för mig i helgen. I fredags var Ellen, Ille och Shane hemma hos mig, det var skojsigt. På lördagen till söndagen var min farbror Peter och min lille kusin Niki hemma hos mig. Peter lagade kalasgod middag, thai-mat. Han är väldigt bra på det kan jag säga.  På söndagen åkte vi skridskor på garnsviken, vi kom ända till brottby faktiskt, det var ganska kul men satans mycket motvind på vägen hem. Sen red jag och Niki på hästapållen min, hon satt fram och jag bakom, det var mys.

Idag slutade vi fem, det är inte min favorit! Men vi har iallafall kommit på fina alter egon till varandra jag ellen och viktoria :)
Mitt är Rafiki von fjäderfä
Ellens Vendela Bloom
Och Viktorias är Helena Vederfågel (med veldigt stockholmskt uttal)

Snart börjar idrottsgalan på tv så det är nog bäst jag återgår till min svenskauppgift,

ha det gött, hej!

Annars då?!

Hejsan hoppsan!
Nu händer det grejer i skolan, vi som förut hade hotell och servering han nu hoppat in i köket och tvärtom. Så det är spännande för oss allihopa :) Idag har vi lagat pannkakor, i alla möjliga kulörer, rosa, gröna och turkosa! Väldigt fina vart dom :)

Vi kanske ska skaffa en ny häst. Eller nääj där ljög jag lite, vi ska troligtvis byta häst med några vi känner i ungefär ett halvår sisådär, bara för skojs skull. Då blir det ingen islandshäst utan en stor pålle vid namn Donnie. Det blir nog spännande det med eftersom jag nästan bara har ridit islandshästar i mina dar och det är väldigt mycket som skiljer, två helt olika grejer.
 Såhär der den pållen ut :)

Det var allt jag hade att säga.
Ha det fint, hej!

Väddö

Nu har jag kommit hem igen, jag har ioförsig bara vart borta en dag men det känns som mycket längre. Fast ändå inte.. (Det känns alltid på två sätt ellerhur Amanda! = )
I söndags var jag och Amanda och handlade en himla massa mat som vi sedan packade ner i gigantiska ryggsäckar. Sen åkte vi hem till mig och på kvällen kom Julia, shane och ille hit och spelade lite spel och sådär, skojigt. Sen på morgonen igår åkte vi iväg, först skjutsade Benkt oss till Norrtälje och därifrån tiog vi en buss. Alla skrattade åt oss hela tiden, vi såg nog lite lustiga ut med våra jättestora ryggsäckar och mössor.. Det är ju kul att man kan roa folk! Haha
När vi kom till södersund hoppade vi av bussen men än var inte resan över, nu väntade ca 7 kilometers landsväg till fots. Jobbigt var det men vi kom fram tillslut. Och när vi väl var framme så gjorde vi inte speciellt mycket, vi tog det lugnt och så åt vi. Hela tiden, så mycket mat och kuriosa som vi hade släpat med :P  Men roligt hade vi!
På kvällen spelade vi kort och varje gång man förlorade fick man påtår på kaffe. Fy satan! Jag kan inte förstå att folk dricker det där frivilligt!
Vi gjorde även en flaskpost som vi kastade i havet idag. Hoppas att nån hittar den, för den var ju så fin!
Hemgång blev vid halv 6 tiden och då var det ju kolsvart ute och vi gick hela den där långa vägen igen. Även nu skrattade folk åt oss, haha!

Imorgon blir det skola igen.. Jag vill inte det.
Jag är iallafall jättetrött så jag ska gå och sova nu så jag orkar gå upp imorrn.

Ha det fint! Hej svejs!


min mormor min mormor...

Min mormor hade snappat upp det här med att årets julklapp var en upplevelse. Så idag var vi alla barnbarna och hon på teater och såg Anne Frank dagbok. Jippi, kunde hon inte komma på någon lite tråkigare pjäs undrar jag... Haha, min mormor min mormor!

Okej den var inte så dålig som jag hade väntat mig men ingen direkt höjdare, så jag tänker inte rekommendera den till er. Men vi hade trevligt ändå, mormor bjöd på lunch eteråt och det var ju kul att träffa kusinerna.

god natt

Spontanitet

Jag, Amanda och Ellen har just bestämt att vi ska åka till Väddö på måndag, lite spontant sådär.
Så nu blir det åka av! :)

 

Ha det fint och Gott Nytt År i efterskott!

RSS 2.0