Akut Akut!

Ikväll är det Raw med Johan Glans, Hasse Bronten, Martin Soneby, Mårten Andersson och en från Canada som heter Phil Nichol som tydligen är en av världens bästa komiker har jag hört. Grejen är den att Linda och Lisen, som skulle ha följt med har båda två blivit magsjuka. Så nu finns det två biljetter över, för 140 kr styck! Är det någon som är intresserad så hör av er snarast!  :D

Hej svejs!


Turnen 2008 med Björn, Måns, Soran och Özz

Igår, då var det humor för hela slanten igen. Den här gången var det den efterlängtade turnen 2008 som vi skulle gå på. Vi var på den första föreställningen, kl 17.30 och det var kanonbra! Allihopa var asgrymma och jag och Ellen skrattade och apploderade som två galningar, vi var nog deras bästa publik nånsin, vi två och stående ovationer fick dom också av oss och typ tre till i hela publiken, för fast vi försökte få igång dom att ställa sig så satt dom bara kvar, det är inte okej tycker jag! 
Efter föreställningen gick vi och käkade på Sawadee och sen knatade vi oss sakta tillbaka till intiman för att vänta ut komikerna efter deras andra föreställning. Kallt vare som sjutton och tillslut kom dom och vi fick ta kort och prata lite granna med dom, sen skulle dom vidare och äta och jag och Ellen åkte hem väldigt glada :) 

  

Ha det gött, hej!

Höstlov!!


Härmed erkänner jag att det är höstlov! Å de e najs! :)

Jag blir så less på na!


 
Varför kan hon aldrig lära sig att man ska
vara snäll mot sina "medhundar"?!
Jobbiga lilla kräk!
Jag och Lisa var på agillitybanan idag
och det gick bra förutom att den lille
skithunden skulle flyga på en annan
hund och ägaren blev skitsur. 
Att hon aldrig lär sig! Gaah!

Sista doppet i år?

Hejsan!
Idag så har jag badat, i dommarudden. Det var kallt! Vi åkte dit hela familjen och så sprang vi i spåret först och sen bastade vi och badade. Det är vall inte många som badar i dessa tider, eller? :)

Ha det gött!
Hejsvejs! <3


Glader choklader!

Hallå Eller!!
Jag är så nedrans glad! :D Skulle egentligen skrivit det här inlägget igår kväll med jag var alldeles för glad så jag kunde inte sitta still! Jag skriver det nu istället... Jag längtar som en tok till sportlovet, vi har nämligen just bokat stuga i Duved! Och Ellen ska följa med äch så är Amandas familj där samtidigt, så satan vad kul det kommer bli! :D 
Och så red jag lektion igår och det gick så superbra och så började prison break igår!
Jag är kalasglad!





Fast nu har jag lite brottom, jag ska till skolan. Och det regnar ute, det är inte najs för jag måste cykla till bussen...
men men men.. jag är glad ändå!

Hej svejs! ha det fint!

Helgen

I fredags var jag hemma och tog det lugnt och så bakade jag lyckokakor med Lisa och Josse. Ni vet såna där med små lappar i. Jättefina vart dom..
På lördagen hade vi en massa släkt här hemma, det var lite trevligt, senare på kvälen bestämde jag och Ellen att vi skulle gå på Raw, lite spontant sådär. Så vi åkte och köpte biljetter och sen gick vi runt och gjorde ingenting i två timmar tills det började, bl.a springa upp och ner för en skateboardramp, och springa runt på en kyrkogård..
Klockan elva började det och det var sjuukt kul! Speciellt den där Tomas Järvheden! Han sjöng en väldigt fin sång om prinsessan Viktorias ursprung, en kungpung.. :P
 
Dom andra som var där var Jacob Öqvist, Petra Mede, han Ulf i ica-reklamerna, och en nörd också som var jätterolig =)
Vi kom hem vid halv fyra och så gick jag och sov. Nästa dag, alltså idag red jag en tur och sen åkte jag hem till min käre vän Amanda och lekte med henne. Och så kollade vi på Victors innebandymatch.
Nu ska jag nog kolla på Parlamentet.

Hej svejs, ha det fint!


Ännu mera fashion..

Hallå! Nu har jag kollat på I ditt ansikte, det är kalaskul! Jag ska strax sova men jag lämnar er med en bild på Ellen med turnémössan på. Som accessoar valde hon en kokosnöt.


Ha det så fint! God natt, sov glatt!

Fashion

Snart ska jag kolla på I ditt ansikte.
Men innan dess lämnar jag er med lite fashion av högsta kvalitét.

Turnémössan är naturligtvis på, det är fashion! Badrock, alltid bra. 
Ett par schyssta tofflor på det och skymten av rutiga badbyxor är alltid populärt.
För att toppa allting har vi en halväten banan som accessoar. 

Höst

Hejsan! Jag tänkte bara meddela att det är jättefint höstväder ute idag!


Hej svejs!

Stand-up för hela slanten!

Det blir mycket nu...

7/10 Extra extra
14/10 Extra extra
28/10 Extra extra
29/10 Turnén 2008 Björn, Måns, Soran & Özz
31/10 Parlamentet
31/10 Raw
4/11 Extra extra
11/11 Extra extra
28/11 Raw

Man kan ju tro att jag och ellen kommer leva väldigt länge, så mycket som vi får skratta!


Kanonkul! :D


RSS 2.0