T-shurt

Heej!
Jag och Ellen har nu beställt jättefina Björntröjor :)

tufft va?!

I fredags, det var då det hände...

Hallå eller!
I fredags var dagen som vi länge hade väntat på, det var Raw!! :D
Jag och Ellen åkte in vid sex till stan för att käka middag på en indisk resturang på kungsholmen som vi har hört talas om ska vara riktigt bra... :P
Men när vi väl kom dit så upptäckte vi att den maten inte riktigt låg i våran prisklass om  man säger så.. typiskt!
Medans vi letade efter ett annat ställe tog vi en sväng förbi Björn när vi ändå var i dom trakterna lixom. Och då, hör och häpna; hans bil var hemma!! Så vi bestämde oss för att gå till ica och köpa mat och sitta i våran favoritgunga och äta och samtidigt hålla utkik. Det tog väll max fem minuter att köpa den där maten men när vi kom tillbaka så var ju bilen inte kvar! Han lyckades tajma in  just dom där jekla minuterna den lille björnen! Ahh!


           Ellen är oerhört förväntansfull, i en gunga...

När klockan blev kvart över elv ungefär fick vi äntligen komma in på chinateatern och oj oj oj så kul det var :D HaHa! Alldeles supersuveräna komiker var det! Skratt för hela slanten!


Özz
en glade kurden



Månstråle Möller


Mårten Andersson


Andrew Maxwell

 
Björn, the golden angel

Hej svejs!

Extra Extra!

Å Gövlar vad kul det var på extra extra idag!
Det måste vi gör om många många gånger Ellen!
Ville bara säga det :)
Hej svejs!

Helgen

TjenaHej! Jag tänkte tala om vad helgen har gått ut på. 
I fredags hade vi ju återträff med gamla klassen, det var trevligt.
Och på lördagen tog vi vårt pick och pack och åkte till blidö till mina kusiners landställe och även mina andra kusiner kom dit så vi hade släktträff och det är ju alltid kul. :)
 
Vi spelade bouleturnering på kvällen och i mitt lag (jag, tinta och christer) såg vi bara guld såklart. :) Sen käkade vi och hade trevligt och senare vid elva sådär tog vi ett spontandopp i deras pool, det var uppfriskade, 12 grader kallt. burrr
Nästa dag, söndagen tog vi en prominad till stranden och spelde vollyboll, (inget annat än guld för mitt lag även denna gång) det är gör-roligt!
Sen tog vi tre-färgan hemmåt och så kom vi hem och käkade middag och sådär och sen åkte jag, mamma och lisa till stan för min kusin Marcus skulle patrulera och stå sån här vakt ni vet utanför slottet. Så vi åkte dit och kollade på honom, det vär spännande :P
 
Sen åkte vi hem och kollade på hål i väggen! HaHa! :D

Hej på er! 

Tjohoo!

Idag har jag vart i stora staden med min vänn Ellen.Jag har gjort några styckna investeringar, med framförallt en, nämligen en longboard! De e najs : ) Vi fick åka till Björkhagen för att kolla på den och där var det inte lätt att hitta plus att det var en himla massa nederbörd så vi blev så blöta så. Men till sist hittade vi rätt och longboarden såg bra ut så jag slog till på den.  : ) Annars så köpte jag en tröja på monki och ett par kostymbyxor till min serveringsoutfit :P

Nu är jag hemma igen och har just monterat på truckarna på longboarden, det var lite klurigt men jag listade ut hur man gjorde sen. Och så hittade jag en video med lite tips hur man åkte, ellen du kan ju kolla på den du med :)
http://www.youtube.com/watch?v=bpKZa1LT8bE

Imorgon då blir det åka av, Gröna lund för hela lanten! :)
Hej svejs!


Nedrans typiskt!

I går fick vi en lapp i brevlådan att dom skulle lägga ny väg här hos oss i lappdal.  Jag blev superglad för då skulle man ju typ kunna åka longboard  här och till bussen och sådär :) Och det behövdes ju verkligen ny väg för vi hade massa gropar och sprickor överallt. Så jag tänkte väll att ny asfalt, det blir ju kalas!  Eller jaa det stog inte på lappen att dom skulle lägga asfalt utan det sog "ny beläggning" och det tolkade jag som asfalt.
Men, det var fel, det blev inte asfalt. Det var grus. Grusväg! Så nu är det ännu värre än innan! Då skulle man ju ändå kunnat åka longboard, lite ojämnt bara, men nu går det inte överhuvudtaget! Bajs! Typiskt att man ska bo på landet!


RSS 2.0