Herreguud!

Nu är vi i Göteborg och vi har redan vart med om en himla massa stapatser! Vi har  vandrat i slottsskogen, och vi har även besökt kungälv och romelanda (Björns hemtrakter) : ) Det var fartfyllt vill jag lova!! Jössös Amalia!
Vi har också träffat på en göteborsk liten pojke som vi lekte med i en lekpark, Lucas hette han, en elak liten pojkvasker!
Imorn ska vi uppleva ett sjuhelsikes Liseberg, kanonkul!
(bilderkommer senare)

Ha det gött, Hej! //Ellen och Anna

O-väder

Det är o-väder ute, alltså inte oväder som när det åskar och blixtrar utan o-väder, det är inget väder alls, så om man vill kan man ha tjocka kläder utan att bli för varm och om man vill kan man ha tunn kläder utan att frysa. Så är det, det vet jag!

Gårdagens Äventyr

Först var det en helt vanlig dag och jag var ute och städade i stallet
och sen gjorde jag en superfin tårta : )
  
Sen började det hända grejer kan jag lova, först var det en massa igelkottar på tomten,
Herreguud säger jag bara! Kalabalik!
Sen gick vi ut på vandring med våra fyrbenta vänner Ronja, Smulan och Coda och då kom vi till en golfbana och där fanns det får, i massvis! Hundarna blev tokiga och fåren sprang kors och tvärs.
Rena rama djurparken!
 
Och eftersom vi ändå var på en golfbana så passade jag och sofie på att kratta i bunkern på ett aldeles speciellt sätt : )
Man kan ju undra vad dom som ska spela golf idag säger om det..
Väldigt konstnärligt tycker jag iallafall : )
  
Sen gick jag med Sofie hem och kollade på film, "ett monster till svärmor" den var rätt så bra.
 
oj oj oj vilken fartfylld och spännande dag! :P


hem till götet...

måndag bär det av mot Björns hemstad, och då då är det bara jag och ellen, vem ska stoppa oss dåra! : )
Herreguud vad kul det ska bli! :D Visst va Ellen!?


Tjing!

Idag har jag spelat golf med min mamma och min farbror Peter, han är en lustig prick han : ) Det var första gången på det här året jag spelade, för jag har egentligen slutat för golf är inte riktigt min grej, det är tråkigt att spela golf. (lika tråkigt som att småprata i hiss)
Annars har jag inte gjort så mycket denna dag, vart i centrum med mamma på färgaffären och kollat på tapeter till tv-rummet, men vi hittade inga så fina. Och så har jag busat med mina kusiner, My och Niki. Dom är dom bästaste kusinerna ever!

Det hära inlägget blev visst inte så spännande, men det gör ingenting! : )
Tjing!

Grattis Amanda!!!

Jag vill utbringa ett sjuhelsikes grattis till min allra bästaste vän Amanda som fyller år idag!
GRATTIS!!!
jag älskar dig!
                                               
                                                  jag älskar dig! <3

midsommar och lite till..

Midsommar firade jag tillsamans men min familj och familjen Nilsson, som är några goda vänner till oss.  Vi var på deras landställe i Sundsta, utanför Norrtälje. Det var första gången jag var där för dom har precis skaffat sig det där stället, innan hade dom ett annat i Herräng. Det var jättefint där och så hade dom pool och det är ju alltid kul.
Vi hade kalaskul, och det blev många blöta kläder efter allt latjande i poolen...
Vi var där i tre dagar och sen for vi hemmåt igen.

Igår var jag med Amanda, Ellen och Gustav i stan och shoppade, eller neej det gjorde vi inte för ingen av oss hade ett enda öre. Vid femtiden åkte Gustav och Amanda hem och spelade fotboll och då tog jag och Ellen en tripp förbi Björns boning. Och där hände det grejer kan jag lova : )
Sen sov Ellen hos mig, vi sov uppe på loftet och kollade vi på Fucking Åmål : )

Idag har det inte hänt så mycket, jag har vart hemma och tagit det lungt, vart ute och gått med hunden och sådär.
Nu ska jag gå och lägga mig, god natt & sov glatt!


Bloggdax

Hej där! Jag har bestämt mig för att börja blogga igen, eller i alla fall försöka. Den kommer kanske inte bli så bra för jag är ingen hejare på att blogga (som amanda kanske redan vet) men vi får väll se :) 

Jag hade tråkigt och satt och kollade på en massa bloggar och sen hade jag inget att göra och då tänkte jag, jag gör väll en blogg jag med. Folk säger alltid  "det där ska jag blogga om" när något roligt eller intressant händer, och det vill jag också kunna göra. Så jag kanske inte kommer blogga varje dag (då skulle det nog ändå bara bli långtråkigt) men som sagt när det händer något spännande : )
Då säger vi så då!

Hej sålänge!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0