24:e december

Nu har det blivit julafton!
Idag har jag köpt dom sista klapparna och så har vi julbakat en massa och klätt granen och skapat mysig julstämning här hemma. Rimmat har jag gjort också, till dom flesta klapparna :)
Nu ska jag gå och sova och sen ska vi fira jul med kusinerna och mormor i sållentuna.

Glad jul!

Happy tåts!

Jag är bara så glad!
Hotellredovisningen och musikuppvärmningen är nu gjorda och båda gick kalasbra, känns skönt att ha det gjort. 
I tisdags var jag & Ellen på parlamntet och såg 11 komiker, fatta 11 komiker! Det var ju inte tråkigt i en sekund :) Igår när jag kollade på bonde söker fru så ringde Ellen och sa att jag måste kolla på Sorans blogg, så jag skuttade upp och kollade och då hade han skrivit ungefär såhär: "Många har frågat om vilka som var med på inspelningen igår, det kan ni läsa om här, de var på plats och har bloggat om det."  Och då hade han länkat till ingen mindre än min och ellens humor för hela slanten-blogg! Det är tufft, erkänn! :)
I morrn blir det jullov och så ska jag & Ellen kolla på parlamentet igen och sen på stand-up med några från våran klass.

Ha det fint! Hej svejs!

Minnen!



Närn jag lyssna på den här låten känns det som när vi satt på
mohammeds lektioner och låtsades plugga matte :) Visst Amanda!?

Men tro det eller ej, men våran mattelärare som vi har nu är faktiskt ännu sämre än Mohammed...

Ha det gött!

Ständigt denna kyla!

För cirka ett år sen var jag i Thailand. Det skulle inte vara helt fel att åka dit i år
igen, eller nånannan varm stans. 
Kolla på det här liksom! Ser ganska najs ut tycker jag! 



Men neej, vi sitter fast här i kylan och det tråkiga vädret. Inte ens lite snö kan Gud unna oss!
Orättvist säger jag!

Eftersom Amanda klagar så på dålig uppdatering tänkte jag väll klämma ut ett litet inlägg då!
Idag när jag kom hem ifrån skolan och tittade ner i brevlådan så såg jag, till min stora förvåning (efterom den inte skulle ligga där förrns imorgon) Björns DVD! Jag sprang hem och stoppade in skivan och njöt av 2 timmars sjudundrande humor! Galet kul! Vilken kille asså!
Här får ni ett litet smakprov


Nu måste jag plugga. Tråkigt tråkigt.. Projekt och företagende, inte att rekomendera!
Imorgon så fyller Soran år, så jag tänkte passa på att säga grattis till honom. Grattis Soran! Om du läser det här, vill säga :P Vi ska hejja på skolans idrottslag imorrn och det är slöseri med tid enligt mig och Ellen så vi ska vara sjuka imorrn.
På torsdag ska jag och Ellen kolla på Amandas skolas julkonsert, det blir nog lajbans! Och på fredag ska vi på bio och se premiären av  "les grandes personnes", också lajbans!
Jaa, snart är det jul! 1:a advent vare ju i söndags så nu får man käka lussebullar och glögg! Ioförsig hade ju Ellen och Amanda fuskat dom jävlarna, må dom brinna i helvettets eldar!

Ha de' gött, Hej!

RSS 2.0