Längtar!

Nu är det inte länge kvar till Åre! :D Tjoho!

Helgen

Den här helgen har jag vart med mina kära freninnor oerhört mycket, i fredags hade jag och Amanda ett litet missöde med ett semmelbak som ni säkert redan har läst om på hennes blogg. Och i lördas så var jag på museeum med Amanda och Ellen och kollade på Kenny starfighter-utställning, den var aldeles yppelig! Jag var även i kyrkan på alla-härtans-dag-konsert och kollade på Amanda som sjöng mycket fint men resten av konserten var dock inte den bästa då det var bara massa finska tanter och gubbar som sjöng! Och finska, det måste ju vara jordens fulaste språk! Fy satan!
Efteråt kom det fram en tant till mig och sa "Å, du var helt underbar!", hon trodde jag hade medverkat i konserten.
där hade hon fel, men jag bara tacka och bocka, för det är ju inte varje jag får beröm för min vackra sångröst, haha :)
Sen åkte vi hem till Amanda och åt frukt, kollade på melodifestivalen och Bruce den allsmäktige och hade en aningens försenad julklappsutdelning :P Det var skoj, speciellt när Ellen öppnade sitt paket x) Själv fick jag en fin plåonbok, precis vad jag behövde, tack kära freninnor!
Vi tog en nattprommenad med många roligheter i form av isbanor, gungor och punkterade kappsäckar.
Idag har jag ridit med Lisa, vi har nämligen 2 hästar den här veckan för grannen är i fjällen. Då får man passa på att rida tillsammans, för annars blir det ju mest ridning ensam. Det är ioförsig mysigt det med, man kan tänka väldigt mycket då.

Hoppas att ni har haft en bra helg!


RSS 2.0